Sneezing Panda Studios

Portfolio

Dit is het officiele Icoon van het logo qua kleur. Net als het C2B huisstijl mag hij wel op wit in kleur getoond worden. Omdat de primaire kleur donker grijs is, is het icoon sterker op witwaar de donker grijze kleur duidelijk te zien.

Snacky Social Content D-reizen

Concept, productie, verspreiding
Reisbureau’s een stoffig imago? Niet als het aan ons ligt. Met snelle video’s vol challenges en influencers, brachten we D-reizen terug onder de aandacht bij millennials. Verschillende formats werden bedacht en uitgevoerd, om invulling te geven aan de Hub-content.

YouTube commercial Amazon Game Studios

Concept, productie, verspreiding

YouTube series voor PFZW, TU Delft en Reinier de Graaf Gasthuis

Concept, productie, verspreiding
Hoe zorg je dat video’s van een pensioenfonds wél bekeken worden? Met de juiste storytelling. Voor PFZW maakten we een 3-delige videoserie waarin we op een hele persoonlijke en menselijke manier de boodschap aan de man brachten. Opeens vonden we meer dan 100.000 kijkers die aandacht hadden voor dingen die spelen bij het pensioenfonds PFZW. Iets wat erg ongebruikelijk is voor een pensioenfonds. Maar, het waren ook een errug leuke video’s waar TU Delft studenten strijden tegen elkaar voor het slimste idee!

Pre-roll advertising Zuivelhoeve

Concept, productie, verspreiding
Hoe vertaal je een TV commercial naar YouTube? Iedereen consumeert content op elk kanaal op een andere manier. Dus gewoon een TV ad doorplaatsen op YouTube? Liever niet! Sneezing Panda Studios trok al haar know-how uit de kast om van een TV-commercial gepaste YouTube-content te maken. Verschillende creatieve edits zijn succesvol als pre-rolls verspreid. Die rust van de Zuivelhoeve, die was ook volop op YouTube te vinden.

YouTube documentaires (Eerstedag Laatste dag)

Concept, productie, verspreiding
Wat is spannender? Je allereerste werkdag? Of je allerlaatste? In “Eerste Dag, Laatste Dag” lieten we die twee situaties naadloos in elkaar overlopen. Zorgmedewerkers werden meegesleept in deze pakkende YouTube documentaire.En dat bracht ons opvallende resultaten.

Ben je nieuwsgierig of je meer awareness, kijktijd of conversies kan realiseren?

Wij kunnen kijken hoe je video’s of kanaal geoptimaliseerd kan worden, en hoe je content beter verspreid kan worden. Geef je snel op voor een gratis performance check.


YouTube is hét kanaal om bepaalde doelgroepen te bereiken en van hen onverdeelde aandacht te krijgen. Maar ook om conversies te stimuleren.

Wij denken graag mee hoe YouTube nóg strategischer ingezet kan worden.


Nieuwsgierig?
Krijg 5 verbetertips over je eigen YouTube-content, -kanaal of -campagnes van een van onze experts.


Krijg 3 tips voor je eigen YouTube content van een van onze experts.